Продължете към съдържанието

КЛИНИКАТА

Abil Clinic отваря врати на 5 октомври 2009 г.

Разполага с три кабинета по дентална медицина, чакалня, стерилизационна, офис, студио за красота и зала за обучения.

В клиниката се прилагат съвременни методи на денталната практика, съчетани с модерно оборудване.

В процеса на работа се залага на индивидуален подход и методики с доказан успех в световната практика.

Д-Р АБИЛ

Д-р Фикрет Абил е роден през 1969 г. Завършил е Стоматологичен факултет към Медицински университет София през 1996. От тогава работи като лекар по дентална медицина и непрекъснато подобрява квалификацията се чрез посещение на следдипломни квалификационни курсове, семинари, изложения и други специализирани събития в страната и чужбина.

В резултат на дългогодишната си практика и след прецизно проучване на изискванията и тенденциите в денталните практики, на 5 окт. 2009 г. д-р Абил осъществява проект за построяването на дентална клиника.

ЕКИПЪТ

За доброто и качаствено обслужване на пациентите в Abil Clinic се грижи екип от отлично квалифицирани и опитни професионалисти. Факт е, че едно от местата, които се посещават с нежелание от пациентите е денталния кабинет, затова персоналът на клининката прави всичко възможно за осигуряване на спокоен и комфортен престой на пациентите.
Екипът е добре обучен за работа в динамична страна. Към всеки пациент се подхожда с нужното внимание и му се предлага компетентна консултация по неговия дентален проблем.

Имате въпрос?

Не се двоумете да се свържете с нас, ако имате въпроси. Ще Ви предложим консултация и препоръки за изготвяне на лечителен план. С всеки пациент обсъждаме реалната ситуация и най-подходящата методика за лечение в индивидуален план.

Индивидуален подход

Към всеки пациент се подхожда индивидуално спрямо неговата проблематика и актуалното му състояние.

Дълбоко ангажирани

Решаваме здравния проблем на пациента с грижа и отговорност.

Високи резултати

Наша основна цел е Вашето здраве. Избираме не най-лесния и най-бързия път към решаване на проблема. Стремим се към най-добрия резултат!